Den 10:e mars har vi fisk & skaldjurs kväll med ingen mindre än Chef Magnus Albrektsson.
12 platser till denna kväll. Vi kommer att få njuta av en fantastisk meny signerad Magnus, till detta så har vi dammat av lite gammalt och gott från Studions unika vinkällare. Vi tror på vit & röd bourgonge men även så skall det öppnas upp vit Bordeaux av mycket god rang.
Snacks
Tonfisk, citron, oliv
Ostron, gurka, persilja
Meny
Havskräfta, tartlette, ”hollandaise”
Varmrökt pilgrimsmussla, potatiscreme, sultanrussin
Torskkind, miso, champinjon
Citronconfiterad marulk, bouillabaisse, krutong
Dessert
Havtorn, hallon, maräng
Till kaffet
Choklad
Idag driver Magnus, Albrektsson Gastronomic AB sedan 2006 efter många år på Stockholms restaurangscen. Bla Riche, Leijontornet, Lux Stockholm mfl.
Företaget fokuserar på matlagningskurser, konsultuppdrag, matutveckling för företag, privata middagar, banketter etc. Arbetat som kock i dryga 30 år och har som tävlingsmerit en semifinalplats i Årets Kock.
Är en av de mest frekvente kursledaren på Restaurangakademien i Stockholm. Samarbetar även med UD och svenska ambassaderna ute i Världen. Har gjort uppdrag i Zimbabwe, Sydafrika, Indien, Bangladesh och Makedonien, Ryssland och Kina.
Ett annorlunda konsultuppdrag jag har är på The Manta Resort, Pemba Island, en liten ö norr om Zanzibar.
Håller även matlagningskurser för små sällskap i Campsegret, utanför Bergerac i Frankrike.
Är även delägare i Japanadu AB där vi erbjuder exklusiva matresor till Japan.
Kokboken ”Preppa som en kock” kom ut 2019 från Norstedts förlag och är min första bok som publicerats.
Allergier vill ni veta minst 5 dagar innan.
Maila oss på info@gastrovin.se för allergier eller övriga önskemål.
Klockan 1800 börjar vi och vi brukar vara klara till 23.
Pris per person för en helkväll med oss i studion landar på 4050 kr