Thilda Mårtensson

Den 24 & 25 februari kommer hon äntligen till oss, som vi längtat efter Thilda, missa inte någon av dessa två kvällar. Vi kommer med glädje att öppna upp goda drycker till dessa unika kvällar. 
 
Meny
 
Snacks
 
Hummerröra
 
Råbiff med tryffel
 
Pommesouflée med citronkräm
 
Förätt
 
Laxtatar med pepparotskum, gravad äggula i soja & krispig potatis
 
Mellanrätt
 
Pilgrimsmussla i musselbuljong med inslag av brynt smör 
 
Varmrätt
 
Torsk med smörsås, kålknyte med musslor & potatisterinn
 
Efterätt 

Yuzusorbet med maräng
 
Chokladbavaroais med varm halloncoli, vaniljglass & rostade Hasseelnötter
 

Thilda Mårtensson 21 år gammal, just nu är jag commi i Bocuse do´r. Jag har alltid gillat att laga mat och alltid varit med när de hänt saker hemma i köket. Det som är de bästa med att vara kock är att få vara kreativ och att de händer så mycket saker så de inte blir enformigt och att de alltid kommer finnas utvecklingsmöjligheter. Man är aldrig fullärd det finns alltid något nytt att lära sig. När jag var liten gillade jag att leka halv åtta hos mig och skapa egna enklare menyer.

Jag har jobbat på bland annat Grandhotell saltsjöbaden, Lux dag för dag, Sturehof, Teglbacken och Lilla ego. Jag har alltid gillat att tävlat, och några av tävlingarna jag deltagit i är San pellegrino young chef 2019 och ännen vunnit Bocusdor sweden commis award 2020. Även vunnit gymnasie SM 2020 tillsammns med min kompis Erik Norrblom. Senast tävlade jag i Bocuse do´r EM 2022 och blev Europas bästa commi.

Klockan 1800 börjar vi och vi brukar vara klara till 23.
Pris per person för en helkväll med oss i studion landar på 2995 kr

Maila oss på info@gastrovin.se för allergier eller övriga önsemål.

 

Försäljningen har stängt.